BAJRAMSKO DARIVANJE U.G. „SRCE CAZINA“

Tradicionalno, već dvanaestu godinu zaredom naš Centar su pred bajramske praznike posjetili predstavnici U.G. „Srce Cazina, te i ove godine izmamili osmjehe na lica naše djece.

Uz pomoć H.O. „For  life“ iz Linza za djecu su obezbijedili igračke i bazen za kupanje. Medžlis I.Z. Cazin za djecu su pripremili bajramske paketiće i bazen za kupanje. Arif i Zerina Porobić su pripremili donaciju u prehrambenim artiklima, Market „MN Redžić“ i Market „Alinea“ su pripremili bajramske pakete i za osoblje našeg Centra.

Prema riječima predstavnice U.G.“Srce Cazina“ gđe. Adise Muhamedagić „da već dvanaestu godinu zaredom pripremaju za svako dijete bajramsku odjeću, a ove godine i obuću što još niko ne radi, sretni su što rade ovu akciju i što vide osmijeh na licima djece jer znaju da su pokloni rađeni samo za njih“.

Direktorica Centra Duga gđa. Sabina Lješčanin, se zahvalila na dugogodišnjoj suradnji i vrijednim donacijama ovog udruženja koje su od velikog značaja za normalno funkcionisanje  Centra.

Ovim putem djeca i osoblje Centra Duga se još jednom zahvaljuju U.G. „Srce Cazina“ ostalima koji  su učestvovali u ovoj akciji pred bajramske praznike.